Palvelumme – kotosalle.

Tällä sivulla voit lukea esimerkkejä monipuolisista palveluistamme, joista voimme suunnitella tarpeenmukaisen palvelupaketin. 

Mikäli kaipaamaasi kotiapua tai palvelua ei ole suoraan mainittu, ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan voimmeko olla avuksi. Me olemme joustavia, osaavia ja kokeneita tekijöitä.

Toimintamme on rekisteröity Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle. Kotipaikkamme on Oulussa ja palvelualueemme on Jääli, Haukipudas, Kempele, Kiiminki, Liminka Muhos, Oulu, Tupos ja Tyrnävä.


kotosalle - kotipalvelua

Kodin siivous- ja järjestelyapu

Kodin pitäminen siistinä on osa turvallisuutta ja luo viihtyvyyttä. Teemme kodin pienet arkiset siivoustyöt, kuten imuroinnin, vuodevaatteiden vaihdot, pyykkihuoltoa ja kodin järjestyksen yleisen ylläpidon. Järjestelytyö voi olla myös vaikka hyllyjen ja kaappien läpikäymistä. Teemme verhojen kausivaihdot ja autamme huonekalujen uudelleensijoittelussa. 

Seuraa ja yhdessä tekemistä

Meistä on myös seuraa ja apua yksinäisyyteen. Voimme olla asiointiapuna sekä käydä kaupassa ja apteekissa. 
Voimme leipoa  ja valmistaa ruokaa yhdessä, ulkoilla, keskustella, lukea, pelata, laulaa, katsella valokuvia jne. 
Autamme asiakkaitamme myös pesulla käynnissä. 

Osaamme paljon muutakin

Huolehdimme myös lemmikin hyvinvoinnista ja pienistä pihatöistä. 
Osaamiseemme kuuluvat myös pienet ompelutyöt, esim. vaatteiden ja tekstiilien korjausompelu ja vaikkapa verhojen lyhennykset.

Kotipalvelun hinnat

Kotipalvelun käyttö oikeuttaa kotitalousvähennykseen, joka on vuonna 2024 60%.

Toimintamme on sosiaaliviranomaisten valvomaa, joten voit saada palvelumme myös ilman arvonlisäveroa, mikäli toimintakykysi katsotaan alentuneeksi esimerkiksi korkean iän tai sairauden takia. 

Mikäli et ole oikeutettu arvonlisäverottomaan palveluun, voit silti ostaa kotiapua arvonlisäverolliseen hintaan ja hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessa. 

Tuntihinta (veroton)

40€/tunti (alv 0%)

Kotitalousvähennyksen jälkeen

16€/tunti


Tuntihinta (sis. alv)

49,60€/tunti (alv 24%)

Kotitalousvähennyksen jälkeen 

18,90€/tunti


Olemme ketjuun kuulumaton oululainen yritys. Me yrittäjät itse vastaamme toiminnastamme ja varmistamme asiakkaillemme henkilökohtaisen ja joustavan palvelun.

Ota yhteyttä ja kerro millaista kotiapua tarvitset

Loistaa tähdet, loistaa kuu, niistä oman kodin onni heijastuu.
Sivustollamme käytetään evästeitä käyttäjämäärän raportointiin.