Kotosalle. Oy:n yrittäjät Riikka ja Pirkko
kotosalle. Oy:n yrittäjät Riikka ja Pirkko.

Olemme oululainen monipuolista kotiapua tarjoava yritys

Yrityksemme toimintaa ohjaavat meille tärkeät arvot – ihmiselämän kunnioittaminen, hyvyys, vastuuntunto sekä empaattisuus. Olemme molemmat olleet työelämässä jo pitkälti yli 20 vuotta ja siinä rinnalla on pitkään kulkenut toive ja halu perustaa oma yritys, jossa pääsemme tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa suurella sydämellä ja aidolla auttamisenhalulla.  Me olemme ihmisinä hyvällä tavalla tavallisia: helposti lähestyttäviä, ystävällisiä, iloisia ja auttavaisia. Puheliaitakin olemme, mutta osaamme myös nauttia rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta.

Kotona on mukava asua

Haluamme luoda kiireettömän, yksilöllisen ja lämpimän asiakaskokemuksen. Uskomme siihen, että jokaisen elämä on ainutkertaisen arvokasta ja jokainen ansaitsee tulla kohdatuksi ystävällisesti sekä kunnioittavasti. Kotipalvelumme tarkoituksena on helpottaa ikäihmisen elämää omassa kodissa – se voi tarkoittaa vaikkapa turvallista ulkoiluhetkeä yhdessä, apua kodinhoidossa tai ruuanlaitossa, kotisiiivousta tai rupatteluhetkeä valokuva-albumin äärellä. 

Toivomme, että jokainen kohtaaminen tuo hyvää mieltä, luo mukavan muiston ja antaa iloisen tunteen sydämeen. Olethan yhteydessä ja jutellaan lisää!
fas fa-hand-holding-heart

Meiltä yksilöllistä ja tuttua palvelua

Me kuuntelemme toiveitasi ja palvelua voidaan muokata joustavasti. Me yrittäjät itse toimimme kotipalvelun työntekijöinä ja vastaamme toimintamme laadusta, joten asiakkaamme kohtaa aina tutun, osaavan, kokeneen ja turvallisen työntekijän.

Ota yhteyttä

Onni kukkivi kotona, oma maa on onnen paikka.
Sivustollamme käytetään evästeitä käyttäjämäärän raportointiin.